Skræddersyet motorcykeltøj

MC TØJPÅ
EN NY MÅDE.

 

 
Overlegen pasform og komfort

Du får en beklædningsgenstand designet efter din krop i stedet for en beklædningsgenstand, der er lavet til at passe til så mange mennesker som muligt. Når du tager specialfremstillet tøj på, vil du ikke kun se og mærke forskellen til en standardstørrelse – du vil huske det for altid, fordi det er lavet eksklusivt til dig. Kvalitet med innovativ produktion

Du får samme kvalitet, hvis ikke bedre, på dit skræddersyede tøj, da det er lavet i hånden et trin ad gangen helt efter dine mål og præferencer. 

 Skræddersyet hurtigt og nemt

Det har aldrig været så nemt at købe skræddersyet tøj. Med vores enkle måleskema, som du udfylder. Sig farvel til dårligt passende standardstørrelser og hej til en pasform, der er skabt eksklusivt til dig.

 


Tilpas til dig eller klub/skole

Det, vi elsker mest ved custom beklædning, er, udover den ultimative pasform, de næsten uendelige muligheder. Fra iøjnefaldende designs til broderi eller print. Skab til dig eller noget for eksklusivt til din klub eller køreskole.
Hvordan virker det?


Sharkspeed er stolte af at tilbyde skræddersyede ordrer til lave priser. Med en skræddersyet bestilling er det meget vigtigt, at du tjekker dine mål meget nøje og følger vores anbefalinger og trin-for-trin hjælp, når du tager mål. Fortrydelsesretten og bytteretten gælder ikke for skræddersyede ordrer. Ved forkert syede produkter kontrolleres de mål du har angivet med produktets mål. Bemærk at fabrikken tilføjer 3-10 cm til målene afhængig af placeringen, så mobiliteten af ​​produktet er optimal. Efter at have modtaget din ordre, vil din størrelse blive tjekket. Bemærk, at dette produkts pris gælder for kropsstørrelser op til 3XL. For større kropsstørrelser er der en merpris på 100 SEK/tekstil, 150 SEK/læder pr. størrelse overskredet. Meromkostningen beregnes af en administrator fra Sharkspeed efter at have modtaget dine kropsmål. Leveringstiden er mellem 12 - 30 hverdage afhængig af sæsonbelastning. Skræddersyede løsninger kan ikke bestilles som efterkrav.
Ved måling i butik med en medarbejder opkræves et gebyr på 395 SEK.

Alle ekstra gebyrer opkræves efter kendsgerningen og før produktionen begynder.

Hvordan fungerer det med skræddersyede ordrer?

Vi hos Sharkspeed er de første til at tilbyde en online løsning til indtastning af målinger. Vi vil gerne gøre det nemmere og mere sikkert for kunden. 
Kort efter din ordre er modtaget, modtager du en mail med et link til en formular, som du udfylder dine mål med. Følg instruktionerne på formularen.

Efter at have modtaget din ordre kontrolleres dine størrelser. Bemærk at prisen gælder for kropsstørrelser op til 3XL. For større kropsstørrelser er der en merpris på 100 SEK/tekstil, 150 SEK/læder pr. størrelse overskredet. Meromkostningen beregnes af en administrator fra sharkspeed efter at have modtaget dine kropsmål. Leveringstiden er mellem 14 - 20 hverdage afhængig af sæsonbelastning. Skræddersyede løsninger kan ikke bestilles som efterkrav. Ved måling i butik med en medarbejder opkræves et gebyr på 395 SEK. 


Ønsker du at udfylde formularen allerede nu, kan den downloades herunder:
Download formularen og udfyld den og e-mail os derefter dine mål.

Link til PDF-fil:     Klik her for at downloade PDF-filen

Link til Excel-fil:   Klik her for at downloade Excel-filen

Har du spørgsmål, så kontakt os, så fortæller vi dig mere?