Om Sharkspeed

MOTORCYKEL/CROSS TØJ & TILBEHØR

Vi (Sharkspeed) leverer i dag komplette koncepter i Motorcykel / Cross / Enduro stativer, beskyttelse og Streetwear til lavere priser end mange andre i samme branche. At vi kan gøre dem mulige er, at vi køber direkte fra producentens mærker og tilbyder næsten engrospriser direkte til slutforbrugeren! Derfor oplever vores kunder vores priser meget lave i forhold til, hvad andre virksomheder opkræver for lignende serier.
Vi har eksisteret i næsten 20 år, og vi sælger i:

  • Sverige

  • Norge

  • Danmark

  • Finland

  • Schweiz

Vores succes er takket være vores tilbagevendende kunder, der har ført os til at udvikle og løbende forny vores sortiment. Vi er førende inden for fremstilling af skræddersyede motorcykeltøj samt selvdesignet tøj, der tilbydes af vores leverandører.

Tilbyder lave priser - Samme kvalitet - lavere priser!

Vores koncept er baseret på altid at tilbyde kunden gode produkter til de lavest mulige priser, og derfor garanterer vi den laveste prisgaranti på hele det sortiment, vi har. Med Norden i vores greb føler vi, at vi er godt på vej og vil gerne benytte lejligheden til endnu en gang at takke alle vores kunder for den hjælp og støtte, vi har modtaget, og vi lover dig, at uanset hvor store vi bliver, vil vi altid have de laveste priser på markedet.

Vi har også et showroom i Trollhättan, hvor det er muligt at se produkterne på stedet og handle.
Vi er specialister i skræddersyede motorcykelstativer, hvor du kan designe dit eget stativ eller bestille store størrelser. Hvis du er ny kunde, skal du ikke bekymre dig, du har altid et 14-dages åbent køb og en 30-dages ombytningsret på alle vores produkter undtagen skræddersyede ordrer. Vi giver også 1 års garanti på alle vores produkter, medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen.

Så giv os en chance, og vi lover at gøre dig glad og tilfreds.

Sharkspeed online løsninger
Holder F-skat
Lextorpsvägen.985
46165 Trollhättan
E-mail: [email protected]
Telefon:  +4610-55 197 86