Butik Trollhättan

Velkommen til vores lagerbutik i Trollhättan for MC-tøj og tilbehør! Vi er stolte af at tilbyde dig en fantastisk oplevelse i vores butik, hvor du finder alt, hvad du har brug for for at udstyre dig selv til din næste tur. I vores butik finder du et bredt udvalg af MC-tøj til både mænd og kvinder. Vi har alt fra slidstærke MC-jakker og bukser til beskyttende handsker og hjelme.

Vores sortiment er nøje udvalgt for at imødekomme de højeste sikkerhedsstandarder og for at passe til alle stilarter og behov. Besøg vores lagerbutik for MC-tøj og tilbehør og opdag vores fantastiske udvalg og den høje kvalitet af vores produkter. Vi ser frem til at møde dig og hjælpe dig med at tage din MC-oplevelse til det næste niveau! Du handler præcis som på vores hjemmeside. Vi tilbyder også de samme nemme og bekvemme betalingsmuligheder i butikken som på vores hjemmeside. Uanset om du handler i vores butik eller på vores hjemmeside, stræber vi altid efter at give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Vi værdsætter din tid og bestræber os på at gøre dit køb så problemfrit og bekvemt som muligt.

Vores åbningstider: 
Velkommen til vores nye lokaler:

Hverdage 10-17

Lørdage 12-15

LÖRDAG 29/7-2023 - STÄNGT.


Lukket i disse helligdage: Stängt under dessa helgdagar:
Påsk
Torsdag 6 april (skärtorsdag): Ordinarie öppettid
Fredag 7 april (långfredag): Stängt
Lördag 8 april (påskafton): Öppet till 15:00
Måndag 10 april (annandag påsk): Stängt
   
Valborg och första maj     
Måndag 1 maj: Stängt
      
Kristi himmelsfärd     
Onsdag 17 maj: Ordinarie öppettid
Torsdag 18 maj (Kristi himmelsfärdsdag): Stängt
         
Sveriges nationaldag  
Tisdag 6 juni (Sveriges nationaldag): Stängt

Midsommar     
Fredag 23 juni (midsommarafton): Stängt
Lördag 24 juni (midsommardagen): Stängt
     
Allhelgonahelgen  
Lördag 4 november (alla helgons dag): Stängt
      
Jul 2023   
Måndag 25 december (juldagen): Stängt
Tisdag 26 december (annandag jul): Stängt

 
 

Lextorpsvägen.985
46165 Trollhättan


 
 
 
ATT TÄNKA PÅ INNAN BESÖKET:
I butiken brukar man hitta det mesta men det förekommer då många produkter skickas direkt från huvudlagret i Tyskland, Spanien och Storbrittanien.  Det kan hända att produkten du eftersöker inte finns tillgängligt just då i butiken Trollhättan. Du kan alltid prova fram din storlek med andra liknande produkter för att säkerställa din storlek och därefter göra en direkt beställning. Du har alltid öppetköp på produkter du beställer förutom måttsydda lösningar.