Filter

/

Filter

Nulstil filter

Sortera

Pris

Størrelse

Display

Lady Seventy SD-JT85 Vinter KAKI All Weather MC jakke

40 %

1559

DKK

2598DKK Du redder1039DKK

Størrelse

DHL Hemleveranser*
Åbn Køb 14 dager
Laveste pris garanti
Skræddersyede tøj

All-weather jakke til touring. Jakken er fyldt med Prilation 75gr og lavet af high-density polyester 600D, som giver både varme og holdbarhed. Vandtæt stof beskytter mod uventet regn og vindstød.

Jakken er designet med ventilation gennem lynlåse foran, bagpå og ærmer for at give ekstra luftcirkulation. Du kan justere taljen og knappen justere ærmerne for at få en tilpasset pasform. Velcrokrave og manchetter holder dig sikker og komfortabel under hele turen.

For ekstra sikkerhed leveres jakken med aftagelig CE-godkendt beskyttelse (EN1621) til skuldre og albuer på niveau 1. Beskyttelsen kan udskiftes til Halvfjerds graders niveau 2-beskyttelse (EN1621). Derudover er der en indvendig lomme til rygbeskyttelse (medfølger ikke) på niveau 2 SD-A10 certificeret efter EN1621 standarder.

For at sikre din sikkerhed er vores beskyttere godkendt til motorcykling og overgår de højeste kvalitetsstandarder i EU, da de er CE-certificerede.

Seventy jakke er specielt designet til touring. Men uanset om du kører på scooter, touring, nøgen eller racerløb, er Halvfjerds beklædningsgenstande designet specifikt til ethvert behov og til enhver type rytter. Seventy er forpligtet til at lave højtydende tøj til de mest krævende motorcyklister, så du kan fokusere på at nyde dit motorcykeleventyr. 

Læs mere

KØB MATCHENDE PRODUKTER - GEAR GUIDE

Niveau 2 Ce-godkendt Panserbeskyttelsessæt 5232

499DKK

-51%

999DKK

KØB MATCHENDE PRODUKTER - GEAR GUIDE

Niveau 2 Ce-godkendt Panserbeskyttelsessæt 5232

Pris 499 DKK 999 DKK

Du redder 500 DKK (51 %)

Kombiner Med MC / CROSS HJELMER

Kombiner Med DAMBYXOR

Kombiner Med DAME / Barn MC