Filter

/

Filter

Nulstil filter

Sortera

Pris

Størrelse

Display

53 %

1899

DKK

3995DKK Du redder2096DKK

Størrelse

DHL Hemleveranser*
Åbn Køb 14 dager
Laveste pris garanti
Skræddersyede tøj
Er du på udkig efter kevlarbukser til hverdagens bykørsel, er Shima Giro-bukserne det perfekte valg. Unikt designede, løse bukser med praktiske cargolommer opfylder kravene fra mange stilarter og behovene hos den daglige motorcykelbruger. Udstyret med CE-certificerede knæ- og hoftebeskyttere og et ekstra forstærkningslag af aramidfiber sikrer de sikkerhed på kritiske steder. Derudover er der lommer til knæpuder på ydersiden, som gør dem nemmere at komme til. GIRO-bukser med ergonomisk 3D-design har store foldepaneler på knæene i ryggen, hvilket øger bevægelsesfriheden. For yderligere at øge komforten og mobiliteten er disse bukser designet med justerbar benvidde og sømløs komfort + skridt. GIRO er moderne motorcykelbukser lavet med sans for detaljer, der giver dig mulighed for at se godt ud på og af motorcyklen.

Beskyttelse mod underkroppen

Shima Giro er slanke motorcykelbukser med et lige snit, som giver dig mulighed for at præsentere dig selv attraktivt i enhver stil. Afslappet cargo-look med et ekstra lag, der øger holdbarheden, vil tilfredsstille motorcyklister, der leder efter komfort og et unikt look. Det indre beskyttende lag af holdbar aramidfiber garanterer modstandsdygtighed over for slid og rivning. For at beskytte mod virkningerne af stød er GIRO'er udstyret med hoftebeskyttere og aftagelige knæbeskyttere i henhold til CE-standarden, placeret i en let tilgængelig yderlomme. For ekstra beskyttelse har bukserne indvendige lommer til valgfri SAS-TEC cervikal beskyttelse - sælges separat.

Perfekt mobilitet

Disse motorcykelbukser er designet med funktioner, der forbedrer mobilitet, komfort og anvendelighed. Det ergonomiske 3D-design og de fleksible paneler i samlingsområderne garanterer en perfekt dynamisk pasform. Derudover er bukserne udstyret med en sømløs Comfort + bold. Teknologien, der bruges i skridtet, har en kileindsats, der giver dig mulighed for at hæve benet højere og samtidig bevare det elegante udseende af dine bukser. GIRO tilbyder maksimal ergonomi under kørslen – præcis som moderne motorcykelbukser bør give.

Kampplads

Inspireret af specialkræfter er Shima Giro-bukserne udstyret med praktiske, store cargolommer, der øger anvendeligheden og giver et unikt look. De har også flere standardlommer i toppen, så Shima Giro kan være lige så afslappet som en klassisk denimbuks. De er praktiske til opbevaring af forskellige ting under hverdagsrejser. For ekstra komfort er bukserne udstyret med en løkke, der gør, at de kan forbindes til SHIMA-jakken med en clips.

Bysus

Leder du stadig efter dine nøgler? Med Shima Giro-bukser behøver du ikke bekymre dig længere. De er udstyret med en D-formet nøgleholder, fastgjort til en af ​​bæltestropperne. Holderen er meget praktisk, når du vil låse din nøglering et sikkert sted. Når den ikke er i brug, ligner den en del af en elegant finish.

Kan ikke rives af

Disse motorcykelbukser er lavet af en åndbar ydre skal af bomuld og et indvendigt aramidforstærkningslag. En blanding af bomuldsmateriale sikrer god luftgennemstrømning under daglig kørsel, og aramidens holdbarhed sikrer beskyttelse mod skader og slid. GIRO vil opfylde alle krav med hensyn til sikkerhed og forskellige kørestile.
Læs mere

KØB MATCHENDE PRODUKTER - GEAR GUIDE

Premium Rivalbrown Ce 17092:2020 VandtÆt Mc Hoodie

1499DKK

-63%

3995DKK
Premium Rivalarmygreen Ce 17092:2020 VandtÆt Mc Hoodie

1499DKK

-63%

3995DKK
Summer Short Ce Læderhandsker Motorcykelhandsker

499DKK

-62%

1295DKK

KØB MATCHENDE PRODUKTER - GEAR GUIDE

Summer Short Ce Læderhandsker Motorcykelhandsker

Pris 499 DKK 1295 DKK

Du redder 796 DKK (62 %)

Premium Rivalarmygreen Ce 17092:2020 VandtÆt Mc Hoodie

Pris 1499 DKK 3995 DKK

Du redder 2496 DKK (63 %)

Premium Rivalbrown Ce 17092:2020 VandtÆt Mc Hoodie

Pris 1499 DKK 3995 DKK

Du redder 2496 DKK (63 %)

Kombiner Med DENIM KEVLAR JEANS

Kombiner Med TEKSTILJAKKER MC

Kombiner Med HJELM MED SOLVISIR