Om Sharkspeed

Vi (Sharkspeed) leverer i dag komplette koncepter indenfor Motorcykel / Cross / Enduro stativer, beskyttelse og Streetwear til lavere priser end mange andre i samme branche. At vi kan gøre dem mulige er, at vi køber direkte fra producentens mærker og tilbyder nærmest engrospriser direkte til slutforbrugeren! Derfor oplever vores kunder vores priser meget lave i forhold til hvad andre virksomheder tager for lignende sortimenter.
Vi har eksisteret i 10 år og sælger til Europa, og vi sender også til hele verden. Vores succes er takket være vores tilbagevendende kunder, som har fået os til at udvikle og løbende forny vores sortiment. Vi er førende inden for fremstilling af skræddersyet motorcykeltøj samt vores egendesignede tøj udbudt af vores leverandører.

Vores koncept bygger på altid at tilbyde kunden gode produkter til de lavest mulige priser og netop derfor garanterer vi den laveste prisgaranti på hele det sortiment vi har. Med Norden i vores greb føler vi, at vi er godt på vej og vil gerne benytte lejligheden til igen at takke alle vores kunder for den hjælp og støtte, vi har fået og vi lover dig, at uanset hvor store vi bliver, vil vi altid have de laveste priser på markedet.

Vi har også et showroom i Trollhättan, hvor du kan se produkterne på stedet og shoppe.
Vi er specialister i specialfremstillede motorcykelstativer, hvor du kan designe dit eget stativ eller bestille store størrelser. Hvis du er ny kunde, så bare rolig, du har altid 14 dages åbent køb og 30 dages bytteret på alle vores produkter undtagen skræddersyede ordrer. Vi yder også 1 års garanti på alle vores produkter, medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen.

Så giv os en chance, og vi lover at gøre dig glad og tilfreds.