Filter

/

Filter

Nulstil filter

Sortera

Pris

Størrelse

Display

56 %

399

DKK

899 DKK Du redder 500DKK

Størrelse

DHL Hemleveranser*
Åbn Køb 14 dager
Laveste pris garanti
Skræddersyede tøj
Oplev den ultimative blanding af komfort og funktionalitet med Seca Axis Mesh - håndsyede handsker i blødt og stærkt gedeskind og stofpaneler. X-Grip® forstærkningsteknologi bruges til at give det bedste greb og holdbarhed, så du kan have fuld kontrol over hver bevægelse.

Seca Axis Mesh har strækbart materiale på toppen af ​​handsken for optimal komfort og ventilation, der holder dine hænder kølige og tørre i længere perioder med brug. Hårde fingerbeskyttere med ventilationshuller og hårde knobeskyttere giver ekstra beskyttelse og sikkerhed under hårde aktiviteter.

Tekstildetaljer bruges til at give den bedste luftstrøm og komfort. Touchscreen-materiale er på pegefingeren, så du ikke behøver at tage handskerne af for at bruge din smartphone eller tablet. Velcrolukning ved manchetten gør det nemt at tage handskerne på og af.

Med Seca Axis Mesh-handsker i højkvalitets gedeskind og stofpaneler vil du ikke kun føle dig godt tilpas, du vil også se stilfuld og professionel ud. Handskerne er perfekte til alt fra racing til touring.

Normal i størrelsen
Læs mere